Paste cu piept de pui si branza

de Miha in Fusilli, 13 Mai 2011 | 15104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200-250 g paste ( am folosit fusilli)
  • 1/2 piept de pui
  • 150 g branza Almette
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 ou
  • 50 g cascaval
  • 50 g unt
  • sare si piper
  • piper boabe
  • 1 frunza de dafin
  • cateva boabe de coriandru
  • marar dezhidratat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui si branza:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se lasa sa se racoreasca.

Pieptul de pui spalat si curatat il punem la fiert in apa cu putina sare, boabe de piper, boabe de coriandru si foaia de dafin. Se fierbe pana carnea se inmoaie si furculita intra usor in ea. Se scoate pe o farfurie, se lasa sa se racoreasca, apoi se taie cubulete.

Intr-un castron amestecam crema de branza cu oul si smantana. Saram si piperam dupa gust si aromatizam cu marar. Adaugam pastele si carnea, amestecam usor pana la omogenizare.

Turnam pastele intr-un vas termorezistent, punem deasupra untul taiat cubulete si acoperim cu un strat de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari. Dam la cuptor la foc mediu pana se topeste cascavalul si se rumeneste usor.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui si branza" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza dulce si stafide la cuptor